Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop!

Deze is met heel veel liefde samengesteld.

Mijn naam is Daniëlle. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon Kaï en een dochter Lexi.

Creatief zijn zit in mijn bloed en is één van mijn grootste passies. Anderen blij maken met mijn handgemaakte creaties.

Goede zorg, prettig contact, service en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het fijn als iemand zich op zijn of haar gemak voelt, zijn of haar vragen durft te stellen en daar op korte termijn antwoord op krijgt. Bij mij is iedere klant uniek. En geen vraag teveel.

Mijn assortiment bestaat uit: stickers of lint (gepersonaliseerde), inpakartikelen en waxmelts. Vooral de waxmelts ben ik nog een beetje aan het opbouwen en langzaam aan het uitbreiden.

Bij gepersonaliseerde items is mijn werkwijze als volgt: Ik maak een aantal ontwerpen of u stuurt een ontwerp per mail naar info@dnacreations.nl  (enkel in PDF/SVG/DXF/EPS).. Zodra het ontwerp gekozen is zal ik de factuur aanmaken en een betaallink sturen. Zodra de betaling binnen is (op volgorde van binnenkomst) ga ik aan de slag met uw bestelling.

Vanaf dan is de levertijd max 10 dagen.

Kijk rustig rond! Heeft u een leuk idee, iets specifieks nodig of wilt u handmade items bestellen neem vooral contact met me op. Stuur me een mailtje info@dnacreations.nl, bel me op 06-45284568 of stuur een appje.

Liefs Daniëlle 

 

© 2021 - 2023 DNA Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel